Sales expert

Krijg een succesvolle training, ga succesvol verkopen

Krijg een vernieuwende sales training of een training over beïnvloedende communicatie van Jan Roel. Je krijgt een frisse mind-shift, de aanpak van de beste performers. De kwaliteit van de inhoud die ze krijgen is gegarandeerd: Jan Roel is een van de 2,5% beste consultants (Bron: assessment Vlaamse Gemeenschap)

Keynote spreker

Krijg een pakkende inhoud op uw evenement

Jan Roel speelt zijn rol perfect als Keynote spreker op jouw evenement: een indrukwekkende inhoud over zeer communicatieve onderwerpen. Maar Jan Roel kan als geen ander jouw deelnemers challengen om te veranderen. To-the-point en met een aanpak die door velen wordt gewaardeerd.

Uitdager

Als panellid, in jouw live uitzending, als column writer, …

Een snelle herkadering, een direct en verrassend antwoord, een leuke mindshift. Dat kan je verwachten van Jan Roel in jouw publieke discussies. Jan Roel is inhoudelijk ook op vele markten thuis. Je krijgt met Jan Roel een geanimeerd gesprek.

MIJN VISIE

Als één van de 2,5 % beste consultants in Vlaanderen is het mijn missie om ambitieuze verkopers, dienstverleners en managers te inspireren om doeltreffend te veranderen, niet om telkens te verbeteren. Dit met de sterkste voorbeelden van de best performers. Door hen een nieuw kader te geven, uit te dagen met een frisse mind-shift. Ik wil daarbij niet nalaten om het gevestigde denken uit te dagen wanneer dit betere resultaten oplevert. Kortom: ik wil de gevestigde gedachtegang uit de wereld helpen om anderen te triggeren om doeltreffend te veranderen.

MIJN MISSIE

Ik streef er naar om als dé sales expert en professional speaker in de markt te staan. Deze visie houdt in dat ik integraal achter mijn plan van aanpak staat. Want waar ik in geloof, bereik ik ook.

BIOGRAFIE

Van scherpzinnige student …

Jan Roel van Rhee staat sinds 1995 aan het hoofd van SB Management. Maar begon als student ingenieur elektriciteit en koos daarbij voor de specialisatie computerwetenschappen. Een studie waaraan hij zijn probleemoplossend vermogen te danken heeft. Een eigenschap die vandaag nog steeds van pas komt. Bovendien leerde hij er om te vertrekken vanuit de praktijk en zo een theorie te ontwikkelen. Tot op heden nog steeds zijn manier van werken. Hij werd al jong Nederlands kampioen goochelen en speelde enkele jaren in een band met wekelijks optredens. Hij staat nog steeds graag op het podium, dat merk je direct als hij start.

… over jonge starter

Na zijn studies rolde hij eerder toevallig in de verkoop. Toevallig, maar niet onlogisch aangezien zijn kleuren-persoonlijkheidsprofiel hem aanduidt als ideale verkoper. Na enkele jobs in de marketing en verkoop was het voor Jan Roel duidelijk. Waar sommige bedrijven uitblinken in sales, presteren anderen ondermaats. Onder het motto ‘dat kan anders’ besliste hij in 1992 dan ook om zelfstandig te worden. En stampte hij twee vennootschappen uit de grond. SB Marketing en SB Management. De corebusiness: salestrainingen.

… tot ervaren salestrainer, keynote spreker en uitdager

Aan het roer van SB Management staat Jan Roel nog steeds. SB Marketing verkocht hij in 2004 na een iets hobbeliger parcours. Toch heeft hij geen spijt. En zag hij de tegenslagen als een kans om zichzelf te versterken.

SB Management doet het anno 2019 uitstekend. Met zijn team begeleidde Jan Roel al meer dan 800 bedrijven. En schreef hij 8 boeken waarvan er reeds meer dan 40.000 zijn gedownload. Terwijl tevreden lezers en klanten telkens wijzen op de vernieuwende inhoud.

Ook Jan Roel zelf gaat het voor de wind. Hij groeide ondertussen uit tot bekende trainer en consultant op gebied van service en sales. Met meer dan 20 jaar ervaring en een baanbrekende aanpak. Om daar te komen, volgde hij door de jaren heen ook tal van opleidingen en trainingen. Zo behaalde hij een postgraduaat bedrijfskunde aan de KU Leuven. En is hij al meer dan 20 jaar NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Master Practitioner. Met opleidingen uit de technologie, bedrijfskunde en psychologie, is hij dé logische keuze wanneer je op zoek bent naar een salestrainer en keynote speaker. In 2009 liet hij zich dan ook persoonlijk auditen voor de KMO portefeuille van de Vlaamse Gemeenschap. Resultaat: hij behoort bij de 2,5 % beste consultants.

Vandaag ga je met Jan Roel sterker beïnvloeden, meer verkopen, meer resultaten uit je communicatie halen. Als spreker en trainer vloeit het enthousiasme vanaf de eerste minuut over in de deelnemers. Hij boeit onmiddellijk, de inhoud is indrukwekkend anders en doeltreffend. Hij heeft impact, dat voel je meteen. Ideaal voor een sterke training of evenement. Het is zijn passie.

THEOTHERSIDEOF

Klimaat, wetenschap, politiek, verkoop, geschiedenis, actuele thema’s, … overal zit beïnvloeding en manipulatie.

Kom te weten hoe elke succes beïnvloeding werkt. Je kan het zelf even succesvol gebruiken. Wapen jezelf tegen de veelvuldige manipulatie en beïnvloeding van buitenaf. Stap uit je eigen bubbel en vind zelf nieuwe invalshoeken bij elk onderwerp!

Naar de blog

KENNISMAKEN MET JAN ROEL VAN RHEE

 

Download gratis boeken Zelf ervaren Contacteer mij